BULGARISCHER. AUS ROHMILCH.
VOM GEBIET DES NORDOST BULGARIEN
Най-вкусният край на 2016!
Donnerstag, den 08. Dezember 2016 um 13:59 Uhr

Годината отминава и само от нас зависи да я изпратим подобаващо! Започнахме нова игра, с която пристига и „Най-вкусният край на 2016!“.

 
Симеон Присадашки с награда за мениджър „Човешки ресурси 2015“
Mittwoch, den 09. März 2016 um 12:29 Uhr

Симеон Присадашки с години изгражда екип от професионалисти, с който съвместно създава визия за бъдещето, оценява пазарните възможности в страната и чужбина и внедрява иновации. Неговите усилия в посока на развитието на човешките ресурси не остават незабелязани в публичното пространство – г-н Присадашки е горд носител на приза МЕНИДЖЪР ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ 2015.

 
ЖоСи открива магазин в Централни хали, София
Mittwoch, den 02. März 2016 um 12:29 Uhr

ЖоСи изпрати м. февруари с откриването на поредния магазин ЖоСи Пойнт. Андресът на млечния щанд е София, Централни Хали, ет. 1. Официалното освещаване, което събра ръководството на компанията и медиите, се състоя на 25.02. Гостите на откриването бяха посрещнати топло – с питка, вино и дегустация на деликатесни сирена. В новото попълнение от търговската мрежа на ЖоСи можете да закупите бутикови сирена във восък, а също и най-новия ЖоСи продукт – кисело мляко. Мястото на магазина е известно, часът на посещението няма значение, важното е да присъствате!

 
Присадашки: Не отстъпваме. ДДС- то трябва да се намали!
Freitag, den 22. Mai 2015 um 15:50 Uhr

Зам.-председателят на Асоциацията на млекопроизводителите в България – Симеон Присадашки сподели, че според него мерките за млекопроизводителите са закъснели. „Лошото е, че тръгна малко късно този диалог, тъй като ние това нещо го казваме вече 8 месеца. Голямата вина на държавата е, че късно ни чу. По “Де минимус” ще стартира веднага подпомагането на животновъдите.

 
Печеливш от играта "Вкусотиите на баба"
Mittwoch, den 01. April 2015 um 10:05 Uhr

Днес, вместо с първоаприлска шега, ще зарадваме 1 от нашите фенове с първоаприлска изненада! С приключването на най-женския месец дойде краят и на нашата кулинарна игра, посветена на вкусните бабини гозби. Благодарим Ви, мили приятели, за страхотните рецепти и споделените спомени, които носят вкуса на Вашето детство!

 
<< Start < Zurück 1 2 3 4 5 Weiter > Ende >>

Seite 1 von 5
Wo können Sie die JoSi – Produkte finden?
Werbeartikel in Aktion
Die Rezepte von Josi in unseren kulinarischen Blog