БЪЛГАРСКО. ОТ СВЕЖО МЛЯКО.
ОТ РАЙОНА НА СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ
За топеното сирене

Жоси - За топеното сиренеСъздаването на първото топено сирене е плод на случайност. През 1879 г. в Швейцария един алхимик изпуснал дифосфат, докато провеждал експеримент и … се получило топеното сирене. В България топено сирене започва да се произвежда около 1954 г. в София, а масовото му производство е от 70-те години в цехове в София, Казанлък и Павликени.

„ЖоСи” ООД е лидер в производството на топено сирене. Не случайно в секция „ЗА НАС” сме отбелязали, че в „ЖоСи” се гордеем с уникалната ни рецепта за топено сирене, която се възприема изключително добре и всеки ден носи наслада на българската трапеза.

Топеното сирене може да има различни форми, то е с приятен и нежен аромат и мека консистенция. Подходящо е за сандвичи, за запечени ястия, за паниране, като мезе за вина.

 
Къде може да намерите продуктите на ЖоСи.
Промо продукти в акция
ВИЖТЕ РЕЦЕПТИТЕ НА ЖОСИ В КУЛИНАРНИЯ БЛОГ