БЪЛГАРСКО. ОТ СВЕЖО МЛЯКО.
ОТ РАЙОНА НА СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ
Най-вкусният край на 2016!
Четвъртък, 08 Декември 2016 13:59

Годината отминава и само от нас зависи да я изпратим подобаващо! Започнахме нова игра, с която пристига и „Най-вкусният край на 2016!“.

 
Симеон Присадашки с награда за мениджър „Човешки ресурси 2015“
Сряда, 09 Март 2016 12:29

Симеон Присадашки с години изгражда екип от професионалисти, с който съвместно създава визия за бъдещето, оценява пазарните възможности в страната и чужбина и внедрява иновации. Неговите усилия в посока на развитието на човешките ресурси не остават незабелязани в публичното пространство – г-н Присадашки е горд носител на приза МЕНИДЖЪР ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ 2015.

 
ЖоСи открива магазин в Централни хали, София
Сряда, 02 Март 2016 12:29

ЖоСи изпрати м. февруари с откриването на поредния магазин ЖоСи Пойнт. Андресът на млечния щанд е София, Централни Хали, ет. 1. Официалното освещаване, което събра ръководството на компанията и медиите, се състоя на 25.02. Гостите на откриването бяха посрещнати топло – с питка, вино и дегустация на деликатесни сирена. В новото попълнение от търговската мрежа на ЖоСи можете да закупите бутикови сирена във восък, а също и най-новия ЖоСи продукт – кисело мляко. Мястото на магазина е известно, часът на посещението няма значение, важното е да присъствате!

 
Присадашки: Не отстъпваме. ДДС- то трябва да се намали!
Петък, 22 Май 2015 15:50

Зам.-председателят на Асоциацията на млекопроизводителите в България – Симеон Присадашки сподели, че според него мерките за млекопроизводителите са закъснели. „Лошото е, че тръгна малко късно този диалог, тъй като ние това нещо го казваме вече 8 месеца. Голямата вина на държавата е, че късно ни чу. По “Де минимус” ще стартира веднага подпомагането на животновъдите.

 
Печеливш от играта "Вкусотиите на баба"
Сряда, 01 Април 2015 10:05

Днес, вместо с първоаприлска шега, ще зарадваме 1 от нашите фенове с първоаприлска изненада! С приключването на най-женския месец дойде краят и на нашата кулинарна игра, посветена на вкусните бабини гозби. Благодарим Ви, мили приятели, за страхотните рецепти и споделените спомени, които носят вкуса на Вашето детство!

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Край >>

Страница 1 от 5
Къде може да намерите продуктите на ЖоСи.
Промо продукти в акция
ВИЖТЕ РЕЦЕПТИТЕ НА ЖОСИ В КУЛИНАРНИЯ БЛОГ